2023 miraç kandili mesajlari|İlahi Dinle, İlahi MP3 indir

2023 miraç kandili mesajlari

2023 miraç kandili mesajlari
Etiketler Bugün Miraç Kandili... İbadetler ve dualarla idrak edilecek bu mübarek kandil gününde akraba ve arkadaşlarınıza yollamanız için en güzel ve farklı kandil mesaji
ilahi 2023 miraç kandili mesajlari
Kategori islami-konular
Bu ilahi 618 Kez dinlenmiÅŸtir
Yazar ilahi dinle

2023 miraç kandili mesajlari Hakkında Detaylar

2023 miraç kandili mesajlari indir miraç kandili ne zaman Kandil mesajları Mevlid Kandili mesajları Cuma ve kandil mesajları bir arada miraç kandili 2023 Mevlit Kandili ve cuma mesajı Cuma ve kandil mesajı birlikte resimli Regaip Kandili mesajları

 

Miraç kandili mesajları ve sözleri

17 Åžubat 2023 Miraç Kandili mesajları

Bu özel gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmiÅŸinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun… Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Ey rabbim bu gece ÅŸu sonsuz merhamet ve rahmet dünyasından bir damlada olsa nasiplenmeyi kısmet eyle…

Yeryüzündeki tüm hastaların ÅŸifa, hastalıkların son bulması ümidiyle dua edelim. Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.

Bu yalan dünyanın cazibesine yenik düÅŸtük. Esiri olduk ama adını kalbimize yazdığımız kardeÅŸlerimizi hiç mi hiç unutmadık. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece Yürekler tüm müslümanlar için atsın. Hep beraber ellerimizi semaya açıp dua edelim. Miraç Gecemiz Mübarek olsun.

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diÄŸer kapıyı açar. Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Tüm Müslüman aleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutluyorum… Bu hayırlı günde Allah ‘Barış, Huzur, SaÄŸlık’ nasip etsin. Bugün ellerini semaya, gönlünü Mevla’ya aç, bugün günahlardan olabildiÄŸince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç, çünkü bugün miraç kandili, kandiliniz mübarek olsun.

Tüm Ä°slam aleminin Miraç Kandili kutlu olsun.. Böyle mübarek bir günde tüm dualarımızın kabul olması dileÄŸiyle.. Herkese hayırlı günler.

Kandil gönüllerin kardeÅŸlikle çarpıştığı ellerin dualarda buluÅŸtuÄŸu gündür. Bugünü hakkıyla geçirebilenlerden olmak duasıyla hayırlı kandiller.

Ä°nsanı miraca götüren yol barıştan, sevgiden ve kardeÅŸlikten geçer. Birlik ve beraberlik içinde Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bin damla serpilsin yüreÄŸine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun...

GüneÅŸ geçer gece gelir. YaÅŸam biter, ölüm gelir. UnutulduÄŸunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmiÅŸinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun...Peygamber Efendimizin bu kutlu yolculuÄŸu; sevgi, saygı, hoÅŸgörü, saÄŸduyu, iyi niyet, kalplere güzellik serpilen bir gün olması dileÄŸiyle Miraç kandilimiz hayırlı olsun.
 

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneÅŸiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kalbiniz nur dolsun, makamınız firdevs, dualarınız kabul olsun. Miraç kandiliniz kutlu olsun...
Ä°lahi esintilerin kalpleri okÅŸadığı, bir anın bir asra bedel olduÄŸu bu gece dualarda birleÅŸmek dileÄŸiyle... Kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım.
 

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısını naip et bize Allah'ım... Hayırlı kandiller.

Af ve namazın müjdeleyicisi Miraç Kandili'miz mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin Ä°nÅŸaallah. Hayırlı kandiller.

Ey Rabbimiz! Unutur veya yanılırsak bizi sorumlu tutma. Ey Rabbimiz! Bize, bizden öncekilere yüklediÄŸin gibi ağır yük yükleme. Ey Rabbimiz! Bize gücümüzün yetmediÄŸi ÅŸeyleri yükleme. Bizi affet, bizi bağışla ve bize acı. Sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirler topluluÄŸuna karşı bize yardım et. (Bakara, 2/286) Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Allah'ım! Recep ve Åžaban'ı hakkımızda mübarek eyle, bize Ramazan'a ulaÅŸtır. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Peygamber Efendimiz buyurdular ki : "Hatırlayan güzelse, hatırlanan da güzeldir. Gül bahçesine giren ya gül olur, ya da gül kokar" manevi bollukların yaÅŸandığı bir gece olması dileÄŸiyle, kandiliniz mübarek olsun.
 

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileÄŸiyle iyi kandiller.

Sıradaki Parçalar

  • Azlet | Tevhidî Uyanış Azlet | Tevhidî Uyanış Bu zamanda gençlik rap dan cok gürültülü müziklerden haz alıyorlar.Tevhid ve Sünnet davasında meÅŸru olan tüm yolları kullanıp islamın yayılmasına vesile olan. Sesimizi sosyal medyadan, birebirde ya da kitlesel olarak tüm meÅŸru sebeplere yapışarak duyuracağız inÅŸaAllah.
  • Ender Tekin Ramazan Ä°lahileri Ender Tekin Ramazan Ä°lahileri Ender Tekin Ramazan Ä°lahileri ayların en güzeli ramazan ayına özel ilahilere sizlerde bu adresten ulaşın ender tekin ramazan ilahi sözleri
  • Medinenin Gülü - Ahmed Nebi Visal Ä°lahi Grubu Medinenin Gülü - Ahmed Nebi  Visal Ä°lahi Grubu Medinenin Gülü - Ahmed Nebi KahramanmaraÅŸ Visal Ä°lahi Grubu 2018 ilahi en sevdiÄŸin ilahi parçalarının sözlerini okuyarak sosyal medyada sevdiklerinle paylaÅŸabilirsin.Medinenin Gülü - Ahmed Nebi KahramanmaraÅŸ Visal Ä°lahi Grubu ilahi sözleri.
  • Nazar eyle - Hasan bayar Nazar eyle - Hasan bayar Menzil tarikatı sofisi Hasan Bayar kardeÅŸten yeni bir eser, AÄŸzınıza saglık tüm ilahileriniz gibi bu ilahinizde cok güzel. Bu ilahi ancak hal ile yazılır himmetle yazılır sadatların nazarı ile yazılıp okunur, Allah gönlünüzden ne geçiyorsa Hayırlısıyla kabul etsin.
  • Ender Tekin - Suriye Ender Tekin - Suriye Ender Tekin - Suriye,ile ilgili aramalar suriye ilahisi sözleri ender tekin suriye indir ender tekin suriye ilahisi mp3 indir ender tekin suriye sözler ender tekin suriye ÅŸarkı sözleri suriye ilahi grubu suriye ilahisi arapça
  • ENES CEYLAN - AÅžK ÅžERBETÄ° ENES CEYLAN - AÅžK ÅžERBETÄ° ENES CEYLAN - AÅžK ÅžERBETÄ° ilahi sözleri Nurdanmı ark etti seni Sultanıl aşıkul saki  Ä°ncimi döker dilleri Duydukca mest eder beni YA BU NASIL BÄ°R Ä°LAHÄ° YAKTI GÄ°TTÄ° YÃœREĞİMÄ°ZÄ° RABBÄ°M SENDEN RAZI VE MEMNUN OLSUN NE OLUR BÄ°ZLERE BÖYLE GÃœZEL Ä°LAHÄ°LER Ä°LE GÖNÃœLLERÄ°MÄ°ZÄ° FETÄ°H EYLE
  • Mehmet KarakuÅŸ – Gelin Allah Diyelim Mehmet KarakuÅŸ – Gelin Allah Diyelim Mehmet KarakuÅŸ – Gelin Allah Diyelim ilahisini dinlerken yureklerinizin pasi silinicek,ilahi sözlerini ise sevdiklerinizi gondererek onlara jest yapmiÅŸ olucaksiniz
  • Cemal Kuru Medineye Varamadım Cemal Kuru Medineye Varamadım  Cemal Kuru Medineye Varamadım isimli ilahi sözlerini cep telefonundan okumak istiyorsan ilahin.net de bulabilirsin
  • anneler baÅŸta taç imiÅŸ ilahisi sözleri anneler baÅŸta taç imiÅŸ ilahisi sözleri anneler baÅŸta taç imiÅŸ ilahisi sözleri Yunus Emre Ana baÅŸa taç imiÅŸ Anne baÅŸa taç imiÅŸ Her derde ilaç imiÅŸ Bir evlat pir olsa da anneye muhtaç imiÅŸ Anne baÅŸa tac imiÅŸ sözleri kimin Annem baÅŸa TAC imiÅŸ Ä°lahisi Bir evlat pir olsada Anneye muhtaç imiÅŸ Sözleri Ana baÅŸa taç imiÅŸ Zeynep Baba baÅŸa tac imiÅŸ Annem hakkın ÖDENMEZ sözleri
  • Hasan Dursun - Canımın Canı Muhammed Hasan Dursun - Canımın Canı Muhammed her zman ki gibi Hasan Dursun kardeÅŸimizin ilahileri yorumları çok dinlenen ilahiler arasındadır. Emegine saglık yolunda baÅŸarılar dileriz..